Username:

Password:

Forgot Password? / Help
Dansen bewerkt  
Al op jonge leeftijd ontdekte ik mijn passie voor muziek, theater en dans. Toen ik 13 was begon ik met 
stijldansen en ik heb dit 7 jaar ophoog niveau gedaan.


Daarna sloPrestige bewerktot ik me aan bij de plaatselijke musicalvereniging om mijn passie voor zang, theater en dans te kunnen combineren. Muziek bleef altijd een groot onderdeel van mijn leven. Naast het zingen bij diverse musicalverenigingen en zanggroepen zong ik in een pop/rock band, en volgde ik klassieke zangles.
   
Na een paar jaar minder actief te zijn geweest op muzikaal gebied begon het toch weer te kriebelen. In 2010 besloot ik mijn muzikale droom waar te maken en startte ik met de muziektheater opleiding VDA (Vocal And Dance Academy) in Den Haag. Hier kreeg ik lessen van docenten YvonJane van Leeuwen en Marc Dollevoet. Het werden enerverende jaren waarin ik in mijn eerste jaar gevraagd werd als vast lid van de swingende zanggroep Class Act. Ook stond ik in diverse shows onder regie van YvonJane van Leeuwen in het theater. Tevens volgde ik gedurende deze jaren workshops bij onder andere Nurlaila Karim, Edward Reekers en Cystine Carreon.

CA 1VDA Summerschool 2013 bewerkt  

Op 18 mei 2014 studeerde ik af aan de VDA door middel van een eindpresentatie in Theater Ludens in Voorburg.

Diploma Vianne bewerkt Docentendag bijgewerkt    

Gedurende mijn jaren op de VDA ontdekte ik ook mijn passie voor lesgeven. In 2016 startte ik dan ook met de opleiding VDA® Docent Zang Interpretatie. In de zomer 2018 verwacht ik hiervan mijn licentie te behalen.